Неформално лидерство

Дати: 25 Ноември 2023г.

Присъствено

В този курс ще се запознаете и ще усвоите основните особености на Неформалното лидерство. Ще придобиете знания и умения свързани с неговото използване в най-различни сфери на живота, така че да Ви служи постоянно във вашето ежедневие. Чрез курса ще успеете да постигнете личностно израстване и самоусъвършенстване.

Умения в края на курса:

За кого е подходящ курса?

Колко струва обучението и какво включва?

Мария Ранчинска

CEO

Човек с опит във финансовата сфера и неформалното лидерство. Повече от четири години практически опит, знания и умения, натрупани в международна финансова компания, изградена на принципа на Неформалното лидерство. Управляваща голям екип, предимно от млади хора, които са с високо ниво на компетентност в сферата на финансите, организационните умения и лидерство.

Ангел Ранчински

Консултант на бизнеси

Повече от 15 години опит в сферата на неформалното лидерство. Директор във финансова компания със структура от над 800 души. Лектор по Неформално лидерство в Нов български университет и докторант в катедра Публична администрация към Софийския университет. Сертифициран в Академията на Джон Максуел с профил бизнес, управление на екипи, коучинг, менторство, фасилитатор, трейнър и спийкър. В момента се занимава с разработване и подобрение на бизнес модели в свободни компании.

Атанас Ненов

Атанас Ненов

консултант по
лични финанси
Атанас Ненов е мениджър със солиден опит в компанията Winners Group Ltd и собственик на бизнес. Притежава завидни познания по финанси, инвестиране, предприемачество, бизнес организация и управление на екипи, придобити чрез дългогодишна практика. Желанието му да предава своите знания на всеки, с мотивация за развитие и растеж, се крепи на вярата му, че това ще помогне на България да стане още по-добро място за живеене!

Често задавани въпроси:

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона “ЗАПИШИ СЕ” и следвайте стъпките.
След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Да, ще има последващи обучения.

Знанията и уменията придобити по време на курсовете могат да се приложат от
ежедневни лични ситуации до изграждане на собствен бизнес и големи проекти и
стартъпи.

Да запознаят курсистите с неформалното лидерство и неговото приложение.

0
    0
    Количка
    Вашата количка е празна