Научете за опасностите, които са надвиснали над Вашата информационна сигурност !

Начало:

Присъствено

Дигитализирането на света с всеки изминал ден увеличава своето влияние върху нашия живот. Това засилва нуждата от предприемането на сериозни мерки за защита на огромното количество информация, което се събира в дигиталното пространство

За да осигурите защита на своята информация, преди всичко е необходимо да се погрижите да получите допълнителни познания в сферата на информационната сигурност, които ще Ви дадат възможност да защитите вашите данни.

Ние ще Ви дадем отговор.

За кого е подходящ курса?

Обучението е много полезно за всеки човек, който борави с информационни ресурси.  С времето злонамерените лица стават все по- добри и техниките за хакване стават все по-достъпни. Нашата мисия е да Ви дадем информация и покажем уязвимости с които да се справяте в ежедневната работа с информационната среда. 

Ангел Славчев

Ангел Славчев

Експерт мрежова сигурност
Експерт по информационна и мрежова сигурност. С повече от 20 години опит в бранша. Сертифициран външен одитор ISO 27001, отговарящ за информационната и мрежова сигурност. Заемал високи позиции в компании като IT мениджър. В момента управлява собствено консултантско дружество в IT сферата.

Често задавани въпроси:

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона “ЗАПИШИ СЕ” и следвайте стъпките.
След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Знанията и уменията придобити по време на курсовете могат да се приложат от
ежедневни лични ситуации до изграждане на собствен бизнес и големи проекти и
стартъпи.

Да запознаят курсистите с неформалното лидерство и неговото приложение.

0
    0
    Количка
    Вашата количка е празна