Нашият капитал са лекторите

Водещите на курсовете лектори са хора с професионален опит в реални бизнес модели, в които менторстват и обучават големи екипи. Избрани са по това, че са ефективни и способни предприемачи с доказани умения и резултати.

Силно изявени в своите области и сфери на дейност и със сериозен опит в ръководенето на струкрурите им в цялата страна. Професионалисти в сфери като финанси, компютърни умения, право, недвижими имоти, продажбени умения /директни продажби/, лидерство, обучаване на цели екипи и структури, спорт, презентационни умения и социални взаимоотношения.

Мария Ранчинска и Ангел Ранчински са сертифицирани в Академията за лидерство на Джон Максуел, като говорители, фасилитатори, коучинг специалисти и трейнъри.

Всеки лектор е сертифициран от Училище за професионално и продължаващо обучение към Нов български университет за успешно изкаран курс по Неформално лидерство

мария

Мария Ранчинска

Изпълнителен директор (CEO)

Мария Ранчинска

Сертифициран говорител, коуч, обучител и фасилитатор при управлението на екипи в Академията на John C. Maxwell за личностно развитие и лидерство.

Човек с повече от 4 години практически опит, знания и умения, натрупани в международна компания, изградена на принципа на Неформалното лидерство.

Ангел Ранчински

Ангел Ранчински

Консултант на
бизнеси

Ангел Ранчински

Повече от 15 години опит в сферата на неформалното лидерство. Над 5 години опит и директор във финансова компания със структура от над 800 души.

Лектор по Неформално лидерство в НБУ и докторант в катедра „Публична администрация“ към СУ.

Сертифициран в Академията на John C. Maxwell с профил бизнес, управление на екипи, коучинг, менторсто, фасилитатор, трейнър, говорител.

Занимавал се е с разработване и подобрение на бизнес модели в свободни компании. В момента е собственик и CEO на компания Inclusive Club, която развива и разработва.

Атанас Ненов

Атанас Ненов

Kонсултант по
лични финанси

Андрей Велчев

Андрей Велчев

Експерт по
комуниция и ПР

Момчил Димитров

Момчил Димитров

Експерт по
организационна дейност

тт

Тодор Васев

Бизнес ментор
и мотиватор

Стоян Колев

Стоян Колев

Инженер

антонио1

Антонио Бонев

Предприемач

Петър Стоев

Петър Стоев

Програмист

Калоян Йонов

Калоян Йонов

Експерт социални мрежи

Боян Йонов

Боян Йонов

Предприемач

Владимир Бойчев

Владимир Бойчев

Предприемач

Стефан Димов

Стефан Димов

Мениджър в ресторантьорството

Ангел Славчев

Ангел Славчев

Експерт мрежова сигурност
0
    0
    Количка
    Вашата количка е празна