за кампания „Колело на късмета”, организирана от „Ранчлийд ЕООД” в периода 23.11.2022 г. до 7.01.2023 г.

 1. Организатор на кампанията: Ранчлийд ЕООД, ЕИК 206941215, с адрес: гр. София, р-н Триадица, Тулча, 43, ет. 4, наричано по-долу Организатор
 2. Цел на кампанията
  2.1.Целта на кампанията „Колело на късмета” е да даде възможност на своите клиенти – тези, които са дали съгласие (съобразно с GDPR регламента за защита на личните данни), или желаят да участват в играта, като се съгласят с регламента и приемат условията на кампанията, с което получават шанс да спечелят някоя от 8088-те награди.

 3. Условия за участие
  3.1.Кампания „Колело на късмета” е онлайн игра, в която може да се участва от стационарен компютър, таблет или смартфон. Играта може да се играе, само ако устройството Ви има връзка с интернет.
  3.2.Завъртете колелото на късмета и имате възможност да спечелите една от описаните в точка 4.1 награди.
  3.3.Всеки играч има възможност да завърти „Колело на късмета” един път в периода на активност на кампанията. Използването на множество имейли от един потребител не променят условията.
  3.4.Няма възрастови ограничения за участие в играта.
  3.5.Играта може да изиграете в периода от 23.11.2022 г. до 07.01.2023 г. (включително), а спечелените награди можете да получите (или ползвате ако са талони за отстъпка) веднага, но до 07.02.2023 г.

 4. Награди
  4.1.От кампания „Колело на късмета” можете да спечелите една от следните награди:

• 3553 броя ТАЛОНИ С 20 % ОТСТЪПКА за курс Базово ниво от компанията във вид на ПРОМО КОД.
• 1000 броя ТАЛОНИ С 30 % ОТСТЪПКА за курс Базово ниво от компанията във вид на ПРОМО КОД.
• 1500 броя ТАЛОНИ С 25 % ОТСТЪПКА за курс Базово ниво от компанията във вид на ПРОМО КОД.
• 2 броя ТАЛОНИ С 50 % ОТСТЪПКА за курс Базово ниво от компанията във вид на ПРОМО КОД.
• 20 броя награди – книга по неформално лидерство, лично доставена от компанията.
• 2 броя награди – бизнес фотосесия, лично доставена от компанията във вид на ваучер.
• 10 броя предметна награда във вид на ваучер за подарък на приятел с 50% отстъпка на единия, при двама записали се участници;
• 2000 броя предметни награди във вид на ваучер за консултация по неформално лидерство, доставени или изпратени лично от компанията.

1 брой голяма награда – ваучер на стойност 1000 лв., който ще бъде предаден лично на спечелилия;

5. Получаване на наградатите и условия за ползване:

5.1.Преди завъртане на „Колело на късмета”, ще се появи прозорец, в който трябва да въведете името и фамилията си, телефон и валиден имейл адрес. След което ще може да завъртите колелото на късмета и да видите каква е спечелената от вас награда. На посочения от Вас имейл ще получите повече информация за спечелената награда.

5.2.Спечелените от играта Голяма награда или Предметни награди се получават лично или по имейл, в указания по т. 3.5 срок. Ваучерът за подарък с предметна награда или голямата награда НЕ може да бъде разменен за левовата му стойност. Ако спечелената от Вас награда е талон за 20%, 25%, 30% или 50% отстъпка, можете да я използвате, чрез закупуване на обучение Базово ниво и въведете получения на имейла промо код: www.ranchlead.eu
За да го ползвате при покупка онлайн, е необходимо да въведете ръчно промо кода на талона в полето Промокод за отстъпка.
5.3. Ранчлийд ЕООД не носи отговорност за въведен грешен имейл адрес или за загубен от вас промокод или талон за голяма или предметна награда.

 1. Защита на личните данни
  6.1.Организаторът на играта – Ранчлийд ЕООД, се отнася изключително сериозно към въпроса за сигурността на Вашите лични данни, като събира само минимално необходимите такива и само при получено изрично съгласие за това или ако е налице друго законно основание, съхранява ги и обработва, при стриктно спазване на закона и най-добрите практики в областта.
  6.2.Участниците могат по всяко време да поискат от организаторa да заличи предоставените от тях лични данни, като изпратят писмо до mariaranchinska@gmail.com.
  6.3.Повече информация за прилаганите от Ранчлийд ЕООД мерки за защита на Вашите лични данни можете да прочетете на нашия уебсайт https://ranchlead.eu/privacy-policy/ и да отправите запитване на имейл адрес mariaranchinska@gmail.com.
  6.4 За целите на кампанията се използва платформа за генериране на купони настроена от Be Brand.

  7. Общи условия

7.1. С участието си в кампанията „Колело на късмета”, Вие се съгласявате с условията и разпоредбите на гореописаните правила.

7.2. Тези правила са публично оповестени и достъпни за целия период и продължителност на играта на интернет адрес: www.ranchlead.eu.

7.3. Организаторът на играта запазва правото си да допълва или променя правилата, като промените влизат в сила от деня на публикуването им на www.ranchlead.eu .Организаторът също запазва правото си да преустанови провеждането на игата по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Ранчлийд ЕООД .

Екипът на Ранчлийд Ви пожелава късмет и Весели празници!

0
  0
  Количка
  Вашата количка е празна